Cekmekoy YESILAY CEMIYETİ Meydanlarda.
Çekmeköy Yeşilay Cemiyeti dün akşam (22.07.2016) bu sefer standını Çekmeköy Ulubatlı Hasan Cd. üzerinde bulunan Çekmeköy İlçe Emniyet Müdürlüğü önüne kuruldu.
Çekmeköy Yeşilay Cemiyeti "Sevgimizi kattık Güzel insanlara ikramlarda bulunduk Meydanların su İhtiyacını karşıladık vatan nöbetine gelenlere dondurmalarımızı ikram ettik. Sayın Cumhurbaşkanımızın Selamlarını Meydanlara ilettik. Cemiyet Başkanımız Sayın Hakan Çiftçiman Selamlarını ilettik. " dediler.
Çekmeköy Yeşilay Cemiyeti olarak, Çekmeköy ilçe Emniyet Müdürlüğü önünde, On binlerce coşkulu halkımızın susuzluğuna ve çocukların binlerce dondurmalarla sevindirilmesine vesile olmanın sevinci içinde Milli mücadelemize halkımızla, durmak yok yola devam dedik.
Bu kutsal mücadelede meydanları dolduranlara, istanbul Akkuşlular derneği başkanı Özer Sütçü bey, Çekmeköy ilçe Bşk'nı Ahmet Poyraz bey, Çekmeköy AK Parti ilçe Bşk'nı Salih Kırıcı bey, Çekmeköy AK Parti Gençlik Kolları Bşk Rıdvan Bural bey TV52 kanalı sunucusu aracılığıyla birlik beraberlikte ki ve millet olarak dik duruşlarını tüm Türkiye'ye duyurdular ve Çekmeköy AK Ocakları ve birçok STK kuruluşunun da yer aldığı Milli yürüyüşte yerlerini aldılar. Çekmeköy AK Ocakları Bşk. Erhan Acar Bey'e ve Çekmeköy AK Ocakları Kadın Kolları bşk Sevda Yılmaz hanımefendiye bizlerle beraber halkın sevincine ortak oldukları için teşekkür ederiz.
Çekmeköy Gündem Haber Sitesi olarak Çekmeköy Yeşilay Cemiyetini yapmış olduğu faaliyetleri destekliyoruz.